‘Dit jaar gaat groots worden’ – Jaarverslag 22/23

De bestuurswissel is achter de rug en daarom is het tijd voor een terugblik op het afgelopen bestuursjaar. Dit doen wij dit jaar met een jaarverslag in de vorm van een tijdschrift. In deze blog kun je de digitale versie van dit tijdschrift bekijken:

Voorwoord van de voorzitter:

’22/’23 gaat groots worden. Dat beloofden we onszelf tijdens de voorbereidende bestuursvergaderingen in de zomer van 2022. Na een aantal jaren noodgedwongen op een laag pitje gedraaid te hebben werd het tijd om de handen uit de mouwen te steken. Samen het verschil maken! Daar draait JCI wat ons betreft om.

Het niet kunnen organiseren van bijeenkomsten en het continu moeten uitstellen van mooie initiatieven drukte op het enthousiasme van ons allen. Zonde, want we zijn zo’n mooie club. Door gezamenlijk een groots evenement te organiseren hoopten we de onderlinge banden te versterken en het enthousiasme weer aan te wakkeren.

Terugkijkend op het afgelopen jaar geloof ik dat we hier meer dan in geslaagd zijn. Zo hielpen we Visio met het realiseren van de dromen van hun bewoners, testte we onze reflexen onder leiding van Andries Toth, leerden we over ons verleden in de Limburgse heuvels, slurpten we wijn de wijnranken in Havelte en zette we Meppel (en onszelf) op de kaart met de leukste editie van Fiets ‘m erover van het afgelopen decennium.

We kijken met een dik tevreden gevoel terug op het afgelopen jaar met teveel leuks om op te noemen. Op naar het volgende!

Groet,

Ivo

Bekijk hier het hele jaarverslag:

Geef een reactie