De beste club en de meest creatieve jonge ondernemer van Nederland

Het is met grote trots dat wij, JCI Meppel-Reestmond, mogen aankondigen dat onze kamer en een van onze gewaardeerde leden, Sander Gordijn van MeesterSander.nl, afgelopen weekend in de prijzen zijn gevallen.

De beste Junior Kamer van Nederland

Onze kamer heeft de eervolle “Most Outstanding Local Organization Award” in ontvangst genomen tijdens het College van Afgevaardigden in het Vechtdal. Deze onderscheiding erkent de kamer binnen JCI Nederland die zich het meest onderscheidend heeft geprofileerd en een significante bijdrage heeft geleverd aan onze doelstellingen.

De jury was erg te spreken over ons event: Fiets ‘m erover. Dit event heeft landelijk de media gehaald en was ondanks het weer een groot succes. De klapper was natuurlijk het bedrag dat opgehaald is voor PGM De Baander. Ook hebben wij sinds september ons eigen clubhuis en zijn wij in leden aantal weer flink gestegen. Wij zijn een stabiele kamer die afgelopen jaar het 50 jarig jubileum vierde en nog jaren hoopt door te gaan.

Wat is het College van Afgevaardigden?

Het College van Afgevaardigden (CvA) is een belangrijk onderdeel van JCI Nederland. In JCI werken we samen aan positieve veranderingen en persoonlijke groei. Het CvA brengt afgevaardigden van alle lokale JCI-afdelingen een paar keer per jaar bij elkaar. Tijdens deze bijeenkomsten bespreken we belangrijke onderwerpen en maken we keuzes die bepalen hoe JCI Nederland zich ontwikkelt. Het is een plek waar we ideeën delen, samen beleid maken en werken aan de groei van onze organisatie en leden. Dit jaar zijn er voor het eerst in jaren weer 5 van onze leden naar het CvA geweest. Het was een erg mooie en waardevolle dag.

CYE: Verkiezing Creative Young Entrepreneur van het jaar

Aan het eind van de dag was de CYE Verkiezing en daarbij viel een van onze leden in de prijzen. De CYE-verkiezing is een internationale competitie die tot doel heeft jonge ondernemers aan te moedigen en te eren voor hun innovatieve en creatieve zakelijke inspanningen. Deelnemers kregen de kans om onze bedrijven te presenteren aan een groep deskundige juryleden. Namens JCI Meppel-Reestmond mocht Sander Gordijn met zijn bedrijf MeesterSander.nl meedoen.

Sander vertelt: “Tijdens het evenement had ik de unieke kans om mijn bedrijf, MeesterSander.nl, in slechts drie minuten te presenteren. Het hoogtepunt was het demonstreren van bewegend leren met 100 volwassenen, waarmee ik liet zien hoe ik kinderen in beweging krijg via het digitale schoolbord. Deze interactieve en levendige benadering van leren en onderwijzen is wat MeesterSander.nl onderscheidt en het was geweldig om dit te kunnen delen met een enthousiast publiek.

Ik ben trots te kunnen zeggen dat ik door de nationale jury ben geselecteerd om door te gaan naar de Europese competitie, die zal plaatsvinden tijdens de Europese Conferentie in mei in Oulu, Finland. Dit is niet alleen een kans om mijn bedrijf op een groter podium te presenteren, maar ook om waardevolle feedback te krijgen van een panel van deskundige juryleden, die bestaan uit gerenommeerde ondernemers en investeerders met een schat aan ervaring in financiën en de start-up economie.”

De winnaar van de Europese competitie ontvangt een geldprijs van $5.000 en een ticket naar het Wereldcongres later dat jaar in Taiwan, waar nog eens $10.000 te winnen is! Wij wensen Sander heel veel succes in Finland!

Geef een reactie