Vijftig jaar JCI Meppel: een halve eeuw samenwerken, inspireren en vieren

Afgelopen zaterdag 4 november was het lustrumfeest van JCI Meppel – Reestmond, waarbij het 50 jarige bestaan werd gevierd. Huidig en oud leden vierden samen in Studio 2 deze feestelijke mijlpaal onder het genot van muziek en een hapje en een drankje. Voorzitter Warner Bomert hield een toespraak waarna het feest los barste onder leiding van de band Female Fushion. Dit was de start van een mooie avond!

De geboorte van JCI Meppel

Op 12-12-1972 zag JCI Meppel het levenslicht, toen een groep gedreven en ondernemende individuen besloot hun krachten te bundelen voor een gemeenschappelijk doel. Hun visie? Een positieve verandering teweegbrengen in Meppel en daarbuiten. Vijftig jaar later kunnen we met trots zeggen dat deze visie niet alleen is behouden, maar ook is uitgegroeid tot een krachtige kamer die veel voor de samenleving doet.

Een lustrumfeest om nooit te vergeten

Het vijftigjarig jubileum van JCI Meppel is niet alleen een viering van het verleden, maar ook een belofte voor de toekomst. Moge de komende jaren gevuld zijn met voortdurende samenwerking, inspiratie en een blijvende impact op de prachtige stad Meppel. Op naar de volgende vijftig jaar van groei, verbondenheid en positieve verandering!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie