Juniorkamer Meppel: Wat staat er op de agenda?

Als trotse leden van Juniorkamer Meppel, een bruisende groep mensen uit Meppel en omgeving die deel uitmaken van JCI (Junior Chamber International), kijken we vol enthousiasme uit naar de rest van het jaar 2024! Met een aantal gezellige activiteiten op de planning belooft het een mooie tijd te worden. Benieuwd wat er allemaal op de agenda staat en wat onze laatste event was? Lees dan snel verder!

9 maart 2024: Safaridiner

Op 9 maart 2024 stond ons jaarlijkse Safaridiner op het programma. Een heerlijke, ongedwongen activiteit waarbij eten centraal stond. De heren van de club gingen de uitdaging aan om een driegangenmenu te bereiden in een Italiaans thema. Wat dit diner extra bijzonder maakte, was dat elke gang in een andere keuken werd bereid. De dames schoven per gang aan in een andere keuken, waardoor de heren telkens een ander stel dames ontvingen. Dit jaar was er in verband met het aantal beschikbare keukens ervoor gekozen om het dessert met z’n allen te nuttigen bij restaurant De Beren. De foto’s laten zien dat deze editie weer geslaagd is.

12 tot en met 14 april 2024: Longweekend

Van 12 tot en met 14 april 2024 staat ons Longweekend gepland, een uitje van vrijdag tot en met zondag op een locatie in Nederland of net daarbuiten. Dit weekend is niet alleen voor onze leden, maar ook voor hun partners. De commissie heeft al een gevarieerd programma samengesteld, bestaande uit zowel actieve als ontspannende activiteiten. Wat de exacte locatie is van dit weekend is nog niet verklapt. De leden zullen op het laatste moment, net voor vertrek, de coördinaten krijgen van de locatie. Het wordt een weekend vol avontuur en gezelligheid!

15 juni 2024: Familiedag

Op 15 juni 2024 staat onze jaarlijkse Familiedag gepland, een dag die volledig in het teken staat van onze leden en hun gezinnen. Tijdens deze dag komen we samen voor een gezellige activiteit, een barbecue of gewoon een drankje. Of je nu wel of geen kinderen hebt, iedereen is welkom om deel te nemen aan deze gezellige dag! Waar de Familiedag gehouden gaat worden en wat er op het programma staat wordt nog bekendgemaakt door de Interne Commissie.

6 juli 2024: Fiets ‘m erover

En last but not least, op 6 juli 2024 organiseren we Fiets ‘m erover, onze Meppeler variant op het bekende televisieprogramma “Ter Land, Ter Zee en in de Lucht” van AVROTROS. Op deze dag wordt Bleekerseiland in Meppel omgetoverd tot een waar TV-spel, waarbij deelnemers de uitdaging aangaan om met hun zelfgemaakte voertuig van een schans af te fietsen en de bel te luiden. Het belooft een spektakel te worden vol creativiteit en plezier, en natuurlijk zijn er langs het parcours genoeg plekken om te genieten van lekker eten en drinken. 

Wil je deelnemen aan hét fietsspektakel van deze zomer? Houd www.jcimeppel.nl in de gaten want binnenkort start de inschrijving. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar sponsoren in elke vorm, groot en klein, om deze dag tot een succes te maken. Wil je als (mogelijke) sponsor meer informatie of wil je direct een sponsorpakket afnemen? Check voornoemde website en neem contact met ons op.

Kortom, er staat ons nog heel wat moois te wachten de komende maanden! We kunnen niet wachten om samen met onze leden en partners te genieten van deze geweldige activiteiten.

Tot snel bij Fiets ‘m erover!

Juniorkamer Meppel

Geef een reactie