Fiets ‘m erover keert terug in Meppel

Na het succes van de editie in 2023 keert “Fiets ‘m erover” terug naar Meppel op zaterdag 6 juli 2024. JCI Meppel-Reestmond kan niet wachten om een nog grotere editie van dit spektakel op de grachten neer te zetten. Dit evenement, waarbij deelnemers met een versierde fiets over de gracht moeten fietsen, ondersteunt dit jaar Kindsupport Meppel. 

Het hoogtepunt van het evenement is het onderdeel “Fiets ‘m erover”, waarbij deelnemers over een  dunne baan over de gracht moeten fietsen en zo snel mogelijk bij de bel moeten zien te komen. Afgelopen jaar gingen er meer dan 50 deelnemers van de baan en werden er super snelle tijden neergezet en waren er prachtige versierde en omgebouwde fietsen. Ook dit jaar zijn er weer prijzen voor de snelste en mooiste fiets. 

Met dit fantastische evenement wil de Junior kamer geld inzamelen voor Kindsupport Meppel. Spullen voor school, hobby’s, een laptop, fiets of een verjaardagsfeest. Kindsupport Meppel vindt het belangrijk dat alle kinderen zonder zorgen naar school kunnen gaan. Dat ze van hun vrije tijd genieten en dat ze spullen kunnen kopen die ze nodig hebben. Ook de kinderen die opgroeien in een gezin waar niet zoveel geld is. Kindsupport Meppel is er speciaal voor deze gezinnen.

Om het evenement tot een succes te maken en zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede  doel, is JCI Meppel-Reestmond op zoek naar sponsors. Een geweldige kans om uw bedrijf te verbinden aan een lokaal, vrolijk evenement dat families samenbrengt en kinderen helpt. 

Alle informatie over het evenement en de mogelijkheden tot sponsoring vind je op www.jcimeppel.nl/fietsmerover

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie