JCI Meppel-Reestmond haalt met Fiets ‘m erover € 6000 op voor aanschaf paard “Jelke” voor PGM de Baander

Meppel, 24 juli 2023 – JCI Meppel-Reestmond, onderdeel van Junior Chamber International (JCI), is verheugd om aan te kondigen dat ze een bedrag van maar liefst €6000 hebben opgehaald tijdens “Fiets ‘m erover”. Met dit opgebrachte bedrag heeft de Junior Kamer een bijzonder cadeau kunnen schenken aan PGM de Baander, een paard genaamd “Jelke”.

Het enthousiaste team achter JCI Meppel-Reestmond organiseerde onlangs het succesvolle evenement “Fiets ‘m erover”. Met meer dan 50 deelnemers die met prachtig versierde fietsen over het smalle parcours langs de grachten van Meppel gingen, was het een waar spektakel. Dankzij de deelnemers, sponsoren en de steun van het Waarborgfonds Meppel, kon het evenement een overweldigend bedrag ophalen om een blijvende impact te creëren.

Met trots onthullen we dat het opgebrachte bedrag is gebruikt om een speciaal paard te kopen voor de Baander, genaamd “Jelke”. De naam is met zorg gekozen, waarbij de letters J en K verwijzen naar de afkorting van Junior Kamer. 

De Baander, een instelling die zich inzet voor het welzijn van mensen met een beperking, ontvangt met open armen het nieuwe lid van hun gemeenschap. Jelke zal ongetwijfeld een belangrijke rol spelen in het leven van de bewoners en bijdragen aan hun geluk en welzijn.

Maar er is meer goed nieuws! Vanwege het overweldigende succes van Fiets ‘m erover heeft JCI Meppel-Reestmond besloten een vervolg te geven aan dit bijzondere evenement. Binnenkort worden er meer details bekendgemaakt over het nieuwe evenement, dat ongetwijfeld wederom een groot succes zal worden.

JCI Meppel-Reestmond bedankt nogmaals alle sponsoren, deelnemers en het Waarborgfonds Meppel voor hun onmisbare steun bij het verwezenlijken van dit waardevolle initiatief. Samen hebben ze niet alleen een fantastisch evenement neergezet, maar ook een positieve impact gemaakt op de levens van degenen die ondersteuning nodig hebben.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie