Fiets ‘m erover: Een fantastisch evenement dat Meppel verenigt

Terwijl we terugkijken op het succesvolle evenement Fiets ‘m erover, zijn we als organisatie overweldigd door de positieve reacties van zowel de deelnemers als het publiek. De gezelligheid op Bleekerseiland ondanks de regen en de buitengewone prestaties van de deelnemers hebben dit evenement tot een groot succes gemaakt. Dit is echt Meppel, zoals een van de bezoekers treffend opmerkte. In deze blog nemen we je mee op een reis door dit geweldige evenement.

Foto: Leo de Harder

Gezellige drukte en steun voor het goede doel

Ondanks de regen lieten de mensen zich niet tegenhouden om naar Bleekerseiland te komen. Het eiland bruiste van de activiteiten en er hing een opwindende sfeer. Terwijl de deelnemers hun moed testten op de smalle balk, genoten de toeschouwers van springkussens en heerlijk eten en drinken. Dit alles werd gedaan met een nobel doel in gedachten: PGM de Baander steunen. Het was hartverwarmend om te zien hoe de gemeenschap samenkwam en bijdroeg aan dit goede doel.

Uitdagingen en overwinningen op de smalle balk

Meer dan 50 dappere deelnemers trotseerden de smalle balk in een poging de overkant te bereiken. De balk was een ware test van evenwicht en behendigheid, en het was een opmerkelijk gezicht om te zien hoe deelnemers met vastberadenheid en concentratie fietsten. Hoewel geen enkele tandem erin slaagde de overkant te halen, waren er individuele deelnemers die boven zichzelf uitstegen en de finish met succes bereikten. Hun triomf en doorzettingsvermogen waren inspirerend en toonden de ware geest van het evenement.

Winnaars en erkenning

Het evenement werd extra spannend door de verschillende prijzen die werden uitgereikt. Wout Klok won de originaliteitsprijs met zijn verkleedkostuum als brandweerman, waarmee hij zowel de lachers als de waardering van het publiek op zijn hand kreeg. Helaas viel Thijs van Cement Meppel tijdens de race en werd beloond met de pechprijs, maar zijn vastberadenheid om door te gaan maakte hem een echte held van de dag. De snelste deelnemer, Teun Bolding, voltooide het parcours in een verbazingwekkende tijd van 6,45 seconden en ging naar huis met een prachtige fiets ter waarde van 750 euro.

Een geweldige bijdrage aan PGM de Baander

Fiets ‘m erover was niet alleen een evenement om van te genieten, maar het leverde ook een significante bijdrage aan het goede doel. Dankzij de gulle steun van sponsoren, het waarborgfonds, deelnemers en het publiek werd er maar liefst € 6000 euro opgehaald. Dit bedrag zal PGM de Baander helpen om een paard aan te schaffen, waardoor ze hun belangrijke werk kunnen voortzetten en degenen in de gemeenschap kunnen ondersteunen die het nodig hebben.

Namens de organisatie bedanken wij alle deelnemers, publiek en natuurlijk sponsoren.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie