Schrijf je hier in voor Fiets ‘m erover!

Op zaterdagmiddag 1 juli is het zover, dan organiseert JCI Meppel-Reestmond een fantastisch event op Bleekerseiland. Wij hebben ons laten inspireren door Te land, Ter zee en in de lucht en organiseren daarom Fiets ‘m erover. Tijdens dit event kun jij over de grachten van Meppel fietsen en misschien zelfs een prijs meenemen naar huis.

Wat is Fiets ‘m erover?

Bij Fiets ‘m erover moet je als deelnemer met een versierde fiets zo snel mogelijk naar de bel rijden over een smalle balk. Kom je kijken of durf jij het aan om mee te doen? Wij zijn druk met de voorbereidingen en gaan ervoor zorgen dat het een feestje wordt. Op Bleekerseiland kan iedereen terecht voor een hapje en drankje en heb je perfect zicht op de baan.

Hoe kan ik meedoen?

Je kunt je vanaf nu inschrijven voor Fiets ‘m erover! Jij staat dan aan de start van dit fantastische evenement voor het goede doel. De kosten om mee te doen bedragen € 5,-. Heb je geen fiets? Geen probleem. Wij regelen een fiets als je dat wilt.

Op zaterdagmiddag 24 juni kun je je fiets komen pimpen in het OntdekPunt in Meppel. Wil je hier gebruik van maken, dan kun je dit aangeven tijdens je inschrijving.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie