Kom kijken naar Fiets ‘m erover! Dit kun je verwachten op 6 juli

Op 6 juli organiseert JCI Meppel Fiets ‘m erover in de grachten van Meppel. Kom naar de Stoombootkade om het feest mee te vieren. Het gaat een spektakel woorden met als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor Kindsupport Meppel. In deze blog lees je wat er allemaal te beleven is.

Programma Fiets ‘m erover

Heb jij je ingeschreven voor Fiets ‘m erover? Dan ontvang je de dagen voor het evenement een mail met je starttijd. Wij verwachten je een uur voor de starttijd met je fiets bij het aanmeldpunt op de sluisgracht. Zo weten wij dat je aanwezig bent en kan je fiets gekeurd worden.

Het programma van zaterdag 6 juli ziet er zo uit:

12.00 uur Start eerste deelnemers van de baan
16.30 uur Laatste deelnemers van de baan
17.00 uur Prijsuitreiking


Kom naar de Stoombootkade met het hele gezin

Op de Stoombootkade maken wij er een groot feest van! Voor jong en oud is er wat te beleven met als hoogtepunt natuurlijk Fiets ‘m erover. Vanaf de kade heb je een goed zicht op de baan en krijg je alles perfect mee. Ook zal er live muziek zijn tijdens de pauzes. Kinderen kunnen op de stoombootkade hun kleurplaat inleveren. De kleurplaat is te downloaden op www.jcimeppel.nl/fietsmerover

Live Muziek

Op zaterdag 6 juli brengt Jake Lelieveld-Monteiro zijn muzikaal talent naar Meppel voor een spetterend gastoptreden tijdens Fiets ‘m Erover. Bekend van het iconische Café Lowietje in Amsterdam, de favoriete hangout uit de serie Baantjer, zal Jake het publiek betoveren. Dit optreden wordt mogelijk gemaakt door Herberg ‘t Plein, gerund door Jan-Pieter en Gilijan. Jake , die onder contract staan bij het Meppeler MEproductions, zal twee keer een half uur spelen aan het eind van de middag. Dit belooft een muzikaal hoogtepunt te worden dat je niet wilt missen!

Eten en drinken voor het goede doel

Op de stoombootkade kun je terecht voor wat lekker te eten en te drinken. Er is natuurlijk en bar en zijn er verschillende foodtrucks. Wij hopen op veel bezoekers die ook iets komen eten en/of drinken, want de opbrengst hiervan gaat naar het goede doel! Zo hopen wij zoveel mogelijk geld op te halen voor een Kindsupport Meppel.

Met dit fantastische evenement wil de Junior kamer geld inzamelen voor Kindsupport Meppel. Spullen voor school, hobby’s, een laptop, fiets of een verjaardagsfeest. Kindsupport Meppel vindt het belangrijk dat alle kinderen zonder zorgen naar school kunnen gaan. Dat ze van hun vrije tijd genieten en dat ze spullen kunnen kopen die ze nodig hebben. Ook de kinderen die opgroeien in een gezin waar niet zoveel geld is. Kindsupport Meppel is er speciaal voor deze gezinnen.

Grandioze prijzen te winnen

Wij zijn ook nog steeds opzoek naar deelnemers! Doe jij mee? Dan maak je kans op deze prijzen:

🚲 Race zo snel mogelijk over een 30 meter lange balk die steeds smaller wordt, om de bel te bereiken en een prachtige Watt e-bike ter waarde van € 2195,- te winnen! Deze prijs wordt mogelijk gemaakt door L’Hirondelle Bikeshop uit Meppel.

💡 Laat je creativiteit zien! De meest originele deelnemers, met een unieke outfit en een bijzondere manier van fietsen, maken kans op een Dinercheque van Villa Kalkovens. Geniet van een heerlijk etentje in onze prachtige stad!

🍀 Pech kan ook geluk brengen! De meest ongelukkige deelnemer gaat naar huis met een Bluetooth Box, dankzij The Phone House Meppel.

🎨 Kinderen kunnen meedoen aan de kleurwedstrijd van Fiets ‘m erover en maken kans op een Bruna Meppel Cadeaubon ter waarde van € 10,-. Download de kleurplaat op de website JCIMeppel.nl.

Je kunt je deze week nog inschrijven via JCIMeppel.nl/fietsmerover

Maak een testrit op een Watt ebike

Dit evenement is niet mogelijk zonder onze sponsoren. Daarom krijgen zij een speciale plek op het VIP Deck. Ook kun je een testrit maken op een Watt e-bike, zodat je alvast even kunt proeven aan de hoofdprijs van deze middag.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie