WIN een Fiets t.w.v. € 750 tijdens Fiets ‘m erover!

Bij Fiets ‘m erover wachten geweldige prijzen op je! Op 1 juli vindt dit spannende evenement plaats bij Bleekerseiland in Meppel en in deze blog vertellen wij je alles over de prijzen die je kunt winnen.

Fiets zo snel mogelijk naar de bel en win een fiets

Het parcours van Fiets’m erover is een 30 meter lange balk die steeds smaller wordt. De balk ligt in het water voor Bleekerseiland. Jij gaat op de fiets proberen zo snel mogelijk bij de bel te komen over deze balk. De snelste deelnemer wint een prachtige fiets t.w.v. € 750,-! Deze prijs is ter beschikking gesteld door L’Hirondelle Bikeshop uit Meppel

De meest creatieve deelnemers gaan uiteten

Uiteraard dagen wij je uit om op een originele manier over de baan te gaan! Een deskundige jury zal alle deelnemers beoordelen en aan het eind van de dag de originaliteitsprijs uitdelen. De jury kijkt niet alleen naar de fiets, maar ook naar de outfit van de deelnemers. De winnaars ontvangen een Dinercheque van € 100,- en kunnen heerlijk uiteten gaan in onze mooie stad!

Pech = geluk

Er is ook een prijs voor de meest ongelukkige deelnemer. De winnaar van de pechprijs gaat naar huis met een Bluetooth Box. Zo kan pech je ook nog een beetje geluk brengen. De pechprijs is beschikbaar gesteld door The Phone House Meppel.

Win een Bruna Meppel Cadeaubon met de Kleurwedstrijd

Ook kinderen maken kans op een leuke prijs. Zij kunnen meedoen aan de kleurwedstrijd van Fiets ‘m erover. Win een Cadeaubon van € 10,- te besteden bij Bruna Meppel. De 5 winnaars ontvangen in de week van 3 juli bericht. De kleurplaten worden de komende weken uitgedeeld op scholen in Meppel. Geen kleurplaat ontvangen? Download de kleurplaat hieronder!

Wacht niet te lang! De inschrijvingen vliegen de deur uit en we hebben maar beperkte plaatsen beschikbaar! 🕗 Geef je eenvoudig op via deze link: https://jcimeppel.nl/fietsmerover/ 🌐. Hier vind je nog veel meer informatie! Mis deze unieke kans niet en schrijf je vandaag nog in! 🎁🏆

In deze video laar Sjoerd de fiets zien die je kunt winnen:

https://www.instagram.com/reel/Cty4e57LlEx/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie