Kom kijken naar Fiets ‘m erover! Dit kun je verwachten op 1 juli

Op 1 juli organiseert JCI Meppel Fiets ‘m erover op Bleekerseiland in Meppel. Het gaat een spektakel woorden met als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting Paardrijden Gehandicapten Meppel De Baander. PGM De Baander wil graag een nieuw paard en wij gaan proberen om genoeg geld op te halen zodat wij een prachtig paard kunnen kopen voor de Baander.

Programma Fiets ‘m erover

Heb jij je ingeschreven voor Fiets ‘m erover? Dan ontvang je de dagen voor het evenement een mail met je starttijd. Wij verwachten je een uur voor de starttijd met je fiets bij het aanmeldpunt bij Sukade. Zo weten wij dat je aanwezig bent en kan je fiets gekeurd worden.

Het programma van zaterdag 1 juli ziet er zo uit:

12.00 uur Start eerste deelnemers van de baan
16.30 uur Laatste deelnemers van de baan
17.00 uur Prijsuitreiking op Bleekerseiland
17.15 uur Afterparty
19.00 uur Einde evenement

Kom naar Bleekerseiland met het hele gezin

Op Bleekerseiland maken wij er een groot feest van! Voor jong en oud is er wat te beleven met als hoogtepunt natuurlijk Fiets ‘m erover. Vanaf het eiland heb je een goed zicht op de baan en krijg je alles perfect mee. Ook aan de kinderen is gedacht. Zo kun je het volgende verwachten:

  • Springkussens
  • SlowBikeRace door MeppelActief
  • Spelletjes
  • Inleverpunt Kleurwedstrijd

Eten en drinken voor het goede doel

Op Bleekerseiland vind je ook twee barren en verschillende foodtrucks. Wij hopen op veel bezoekers die ook iets komen eten en/of drinken, want de opbrengst hiervan gaat naar het goede doel! Zo hopen wij zoveel mogelijk geld op te halen voor een paard voor de Baander.

Grandioze prijzen te winnen

🚲 Race zo snel mogelijk over een 30 meter lange balk die steeds smaller wordt, om de bel te bereiken en een prachtige fiets ter waarde van € 750,- te winnen! Deze prijs wordt mogelijk gemaakt door L’Hirondelle Bikeshop uit Meppel.

💡 Laat je creativiteit zien! De meest originele deelnemers, met een unieke outfit en een bijzondere manier van fietsen, maken kans op een Dinercheque van € 100,-. Geniet van een heerlijk etentje in onze prachtige stad!

🍀 Pech kan ook geluk brengen! De meest ongelukkige deelnemer gaat naar huis met een Bluetooth Box, dankzij The Phone House Meppel.

🎨 Kinderen kunnen meedoen aan de kleurwedstrijd van Fiets ‘m erover en maken kans op een Bruna Meppel Cadeaubon ter waarde van € 10,-. Download de kleurplaat op de website JCIMeppel.nl. De 5 winnaars ontvangen bericht in de week van 3 juli.

Je kunt je deze week nog inschrijven via JCIMeppel.nl

VIP Deck

Dit evenement is niet mogelijk zonder onze sponsoren. Daarom krijgen zij een speciale plek op het VIP Deck. Het VIP Deck is naast de start. Zo hebben zij het beste zicht op alle deelnemers. Het VIP Deck is te betreden via de kade bij Restaurant Sukade.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie