Win een fiets ter waarde van €2195! – Fiets ‘m erover keert terug naar Meppel op 6 juli 2024 

Na het geweldige succes van de editie in 2023, is “Fiets ‘m erover” weer terug in Meppel op zaterdag 6 juli 2024. JCI Meppel-Reestmond staat te popelen om een nog grotere en spectaculairdere editie van dit unieke evenement op de grachten van Meppel te organiseren. Dit jaar wordt Kindsupport Meppel ondersteund, een doel dat ons allen aan het hart gaat.

Hoofdprijs: Een WATT e-bike

Dit jaar maken deelnemers kans op een geweldige WATT e-bike, een moderne en stijlvolle stadsfiets die perfect is voor het dagelijkse woon-werkverkeer en stedelijke avonturen. Met een uitneembare batterij, SMART assistance, en hydraulische schijfremmen biedt deze fiets zowel comfort als prestaties. De actieradius ligt tussen de 40 en 70 km, waardoor je zorgeloos door de stad kunt fietsen. Deze fantastische fiets heeft een waarde van maar liefst €2195!

De hoofdprijs is beschikbaar gesteld door L’Hirondelle Bike Shop. Zij verkopen sinds 2019 WATT ebikes in Meppel. Ter gelegenheid van het 5 jarig dealerschap stellen zij samen met WATT ebikes deze fantastisch hoofdprijs ter beschikking. 

Foto: Leo de Harder

Doe mee en win geweldige prijzen!

Deelnemers moeten met hun fiets over een smalle baan over de gracht fietsen en proberen zo snel mogelijk de bel te bereiken. Naast de hoofdprijs zijn er ook prijzen voor de meest creatieve fiets en een speciale pechprijs. En, natuurlijk ontvangt elke deelnemer een leuk aandenken aan dit spectaculaire evenement. Geen fiets? Geen probleem. De organisatie heeft fietsen te leen. Dit kun je aangeven tijdens de aanmelding. Aanmelden kan via www.jcimeppel.nl

Een evenement met een doel

Met “Fiets ‘m erover” willen we niet alleen plezier en sensatie brengen, maar ook geld inzamelen voor Kindsupport Meppel. Kindsupport Meppel zorgt ervoor dat kinderen uit gezinnen met minder financiële middelen toch kunnen genieten van school, hobby’s, en andere belangrijke benodigdheden zoals een laptop of fiets. Het is belangrijk dat alle kinderen in Meppel een gelijke kans krijgen om zorgeloos naar school te gaan en van hun vrije tijd te genieten.

Doe mee of sponsor het evenement

JCI Meppel-Reestmond is op zoek naar enthousiaste deelnemers en sponsors om dit evenement tot een nog groter succes te maken. Dit is een geweldige kans voor bedrijven om hun naam te verbinden aan een vrolijk en lokaal evenement dat families samenbrengt en kinderen helpt. 

Alle informatie over deelname en sponsoring is te vinden op de website van JCI Meppel-Reestmond: www.jcimeppel.nl/fietsmerover. We hopen op een grote opkomst van zowel deelnemers als toeschouwers om samen een fantastisch evenement neer te zetten en een mooi bedrag op te halen voor Kindsupport Meppel.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie