Junior Kamer Meppel haalt €5.000 op met spetterend evenement ‘Fiets’m erover’ voor Kind Support Meppel

In de grachten van Meppel vond zaterdag, 6 juli een spectaculair evenement plaats: Fiets’m erover, georganiseerd door Junior Kamer Meppel. Het evenement zorgde voor veel hilariteit toen verschillende deelnemers probeerden op een smalle balk over het water te fietsen en de bel te bereiken.

Het doel van deze dag was niet alleen vermaak, maar ook om geld in te zamelen voor een belangrijk goed doel: Kind Support Meppel. Deze organisatie zet zich in om ervoor te zorgen dat kinderen uit gezinnen met beperkte financiële middelen zonder zorgen naar school kunnen, volop van hun vrije tijd kunnen genieten en toegang hebben tot de benodigde spullen.

Dankzij de enthousiaste inzet van de deelnemers en de motiverende toeschouwers werd er een indrukwekkend bedrag van €5.000 opgehaald. Met deze opbrengst kunnen kinderen uit verschillende gezinnen een waardecheque aanvragen, die zij kunnen besteden bij Bertus Mode Meppel of Kroost Mode. Zo kunnen zij in stijl en zelfverzekerd het nieuwe schooljaar beginnen.

“Het is geweldig om te zien hoe de gemeenschap zich heeft ingezet voor dit goede doel,” zegt Eline Roo, lid van Junior Kamer Meppel. “We zijn trots dat we met dit evenement kinderen een zorgeloze start op school kunnen geven.”

Kind Support Meppel is bijzonder dankbaar voor de steun en benadrukt het belang van initiatieven als Fiets’m erover die bijdragen aan een betere toekomst voor kinderen in de regio.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie